Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира остро пред Блиц поведението

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира остро пред Блиц поведението
Коментари Харесай

Венци Стефанов за вечното дерби: Гавра с футбола!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява остро пред Блиц държанието на Ивелин Попов след мача ЦСКА – Левски (0:0).

В неговия край опитният футболист пропусна дузпа за „ сините “.

Босът на белите приказва и за дербито сред двата отбора.

„ Аз почитам това момче. Той е един от дребното българи, които играха в дербито. Оставил е диря във футбола ни. Но не ми харесва държанието му, отношението му. Абе, Ивелине, пропуснал си дузпа, хвани се малко по-възпитано. Бъди човек, не стъпвай на въздушна възглавница, че като изпусне, може да си строшиш главата. Дръж се добре, с цел да гледаш по-късно хората право в очите “, съобщи Венци Стефанов.

„ Но всеки, който отиде в Левски, става подобен. Самочувствието им е приповдигнато. Мислят си, че са над всички и всичко и че всичко им е разрешено “, добави още той.

„ Но най-притеснителното е, че нещото, наречено дерби, стартира с 18 чужденци. Без нито един българин в състава на ЦСКА. Това е подигравка с българщината. Престъпление с българщината. Нямаше никакъв футбол. 18 небледолики момци кюскаха топката. Четиримата българи в синьо им пригласяха. Ще извинявате, само че тези 22-мата тичаха на терена като магарета, само че в това време са с искания, че са извънземни. Безкрайно съм отчаян. Как ще печелиш купа у нас и по какъв начин ще играеш след това в в Европа с такива некадърници. Това е подигравка с футбола. Нямат място тук, камо ли в европейския футбол “, приключи Венци Стефанов
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР