Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред репортерите при представянето

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред репортерите при представянето
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бакеро няма нужда от представяне! Убеден съм, че резултатите ще дойдат

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред репортерите при представянето на испанската легенда Хосе Мария Бакеро за старши треньор на най-стария столичен клуб.

" Бакеро не се нуждае от показване, знаете кой е. Хората са пристигнали да работят и аз се веселя, че моите сътрудници ми повярваха и поканихме подобен треньор в Славия, който няма потребност от показване и мнения. Да, чакаме единствено положителни игри от Славия, да се научат нашите футболисти. Ако наблюдавате някоя негова подготовка, ще видите, че е по-различна от тези при нас. Убеден съм, че резултатите ще дойдат. Той желае да се даде късмет на български футболисти да израстват.
 Славия с ударна селекция, върна си Бакеро, Генев и Емо Мартинов
Славия с ударна селекция, върна си Бакеро, Генев и Емо Мартинов

" Белите " стартираха подготовка

Той не пожела, за разлика от други треньори, не пожела да води други футболисти, а сподели, че ще работи с това, което има. Ще има едно-две попълнения нови, само че съм уверен, че българските футболисти имат качества и с работа ще се реализиран резултати. Бакеро е има, което е асъдействало и за построяването на Христо Стоичков. Щом може да помогне на Стоичков, той ще помогне и на нашите деца. Той оказа помощ и за Мартин Георгиев да се приспособява и да работи в Барселона. Там видях какви грижи се поставят за младите футболисти. Съвсем мъничко да успеем да използван при нас, триумфите ще дойдат ", сподели Стефанов.
 Бакеро: Мисля, че с опита си ще допринеса Славия да израсне
Бакеро: Мисля, че с опита си ще допринеса Славия да израсне

Той съобщи, че съобщи, че употребява своята методология в Славия, която е употребявал и в Барселона

" Престоят на Йон в Славия - за мен наслаждение да виждам по какъв начин работи, по какъв начин тренира, по какъв начин се държи с останалите, какво е отношението му - професионално и човешко. Отидох в Испания, с изключение на да видя Мартин, да приказвам с него да се върне в Славия. И от дума на дума. Той е огромен експерт и това се дължи на татко му. Виждам настроението на футболистите, уверен, че Славия ще наподобява по друг метод и триумфите ще дойдат. Убеден съм ", добави предприемачът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР