Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че американски специалисти завършват

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че американски специалисти завършват
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че в САЩ завършват разработката на нови тестове за Covid-19

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че американски експерти приключват създаването на нови проби за разкриване на заразяване с Ковид-19, които ще провокират гражданска война в диагностиката на болестта.

Изказването на американския държавен глава беше направено по време на конференция в Белия дом.

" Ние свършихме доста добра работа по тестването. Вие ще видите през идващите две седмици, или даже и по-рано, появяването на тест, който ще провокира гражданска война в цялата промишленост на медицинските разбори. Той ще преобрази цялата промишленост. Това в действителност ще бъде нещо изключително ", съобщи Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати не даде повече детайлности за създаването. Той посочи, че Съединени американски щати разполагат с доста необятни благоприятни условия за осъществяване на проби на популацията. " Ние извършихме най-вече проби в света, доста повече от другите страни. Това е реалност ", посочи Доналд Тръмп.

По последни данни броят на инфектираните лица с новия ковид в Съединени американски щати надвиши 786 хиляди, а смъртните случаи възлизат на 42 308.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР