Президентът на САЩ Доналд Тръмп започна новата година, като публикува

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп започна новата година, като публикува
Коментари Харесай

Доналд Тръмп публикува гневен туит по адрес на Пакистан

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп стартира новата година, като разгласява ядосан туит рано сутринта с рецензия към Пакистан и намек, че ще спре помощта, която Вашингтон отпуска на Исламабад, оповестиха международните организации.

"Съединените щати безразсъдно даваха на Пакистан над 33 милиарда $ помощ в продължение на 15 години, а те не ни дадоха нищо друго с изключение на неистини и лукавство, мислейки нашите водачи за простаци. Дават леговище на терористите, които преследваме в Афганистан и на практика не оказват помощ. Стига толкоз! ", написа президентът.

Вестник "Ню Йорк таймс " писа предходната седмица, че американското държавно управление преглежда съществено опцията да не изпрати 255-те милиона $ помощ, чието погашение така и така към този момент е забавено, тъй като счита, че азиатската страна не се бори задоволително дейно с терористичните групировки, намиращи се на нейна територия. По време на изненадващото си посещаване в Афганистан преди десетина дни, вицепрезидентът Майк Пенс увери американските войски, че "президентът Тръмп държи Пакистан под око ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР