Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува видео, в което не

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува видео, в което не
Коментари Харесай

Тръмп пак говори и пак опитва да оправи положението с призив да няма насилие

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява видео, в което не загатва за, само че прикани за мир и твърди, че тези, които нахлуха в Капитолия предходната седмица, не са неговите " същински " последователи, оповестява CNN.
" Насилието на тълпата е против всичко, в което имам вяра и за което се застъпва нашето придвижване ", споделя Тръмп във видеото. Президентът обаче още веднъж не поема никаква отговорност за личните си дейности, довели до събитията от предходната седмица.
 Тръмп прикани: Без принуждение и вандализъм в деня на встъпването в служба на Байдън Тръмп прикани: Без принуждение и вандализъм в деня на встъпването в служба на Байдън
Никакво принуждение, никакъв вандализъм - с този апел се обърна към американците към момента настоящият президент Доналд Тръмп. Това заяви...
" Никой мой същински покровител не би могъл да поддържа политическото принуждение. Никой мой същински покровител не би могъл да не почита правоприлагащите органи или нашето велико американско знаме. Никой мой същински покровител не би могъл да заплашва или тормози своите съграждани. Ако извършите някое от тези неща, вие не подкрепяте нашето придвижване, а го атакувате. И атакувате страната ни. Не можем да го толерираме ", сподели Тръмп за тези, които щурмуваха Капитолия предходната сряда с името на президента на фланелките си и развяваха флагове с надпис " Да създадем Америка още веднъж велика ".
Тръмп също по този начин твърди, че е имало " невиждано нахлуване " върху свободата на словото. Това е във връзка с обществените мрежи, които стопираха сметките му през последните дни.
Видеото е в ослепителен контрастност с първата му обява за протестите, която той разгласява часове след нахлуването в Капитолия. В това видео Тръмп се обръща към протестиращите с думите: " Обичаме ги " и " Те са доста специфични ".
По-късно той се появи, с цел да оправдае дейностите си, обяснявайки в Twitter: " Това са нещата и събитията, които се случват, когато съкрушителна и свещена електорална победа е открадната толкоз брутално и безогледно ". Няма доказателства за необятно публикувани измами по време на изборите в Съединени американски щати.
 Републикаци: Тръмп е отговорен за щурма. Пелоси: Тръмп е опасност Републикаци: Тръмп е отговорен за щурма. Пелоси: Тръмп е опасност
Лидерът на републиканците в Камарата на представителите на американския Конгрес Кевин Маккарти съобщи, че президентът Доналд Тръмп носи...
Оттогава доста обществени медийни компании не разрешиха на президента да употребява техните платформи. Освен това Twitter вечно изтри акаунта на Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР