Президентът на САЩ Доналд Тръмп предприе първи конкретни стъпки във

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предприе първи конкретни стъпки във
Коментари Харесай

Тръмп подписа заповедта за реформа в полицията

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предприе първи съответни стъпки във вторник, с цел да отговори на митингите в страната против расизма и полицейския произвол.

Той подписва заповед за основаване на федерална база данни на полицейск и чиновници с история на употребена от тях несъразмерна мощ при арести, съобщи CNN.

Тръмп съобщи, че подхваща дейности, с цел да насърчи полицията да одобри най-високите и най-силните професионални стандарти, даже когато той се въздържа от напъните си да обезвреди отделите и съобщи, че полицията се дължи на уважението към тяхната работа.
 Белият дом готви промяна в полицията
Белият дом готви промяна в полицията

Тръмп ще разгласи ограниченията в четвъртък

Тръмп съобщи, че подписва документа, с цел да осигуряви сигурност и сигурност за американците от всяка раса, вяра, цвят и изповедание.

По думите му, контролът върху работата на полицията и поддържането на високите стандарти на работа там не се изключват.

Така управляващите дават отговор на апела за промяна в полицията. Очакваше се най-късно в сряда ограниченията им да станат ясни.

Припомняме, че множеството американци поддържат националните митинги против полицейския произвол след гибелта на Джордж Флойд и считат, че полицията не е направила задоволително за обезпечаване на същото отношение към чернокожите както към белите. Това сподели социологическо изследване на " Вашингтон пост " и Shar School.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР