Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини социалната мрежа Twitter, че

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини социалната мрежа Twitter, че
Коментари Харесай

Twitter официално показа, че Тръмп е лъжец, президентът на САЩ се разгневи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп упрекна обществената мрежа Twitter, че се намесва в президентските избори и потиска свободата на словото, откакто микроблог мрежата дефинира един от неговите постове като съдържащ лъжа.
" Twitter в този момент се намесва в президентските избори през 2020 година Те споделят, че моите думи за гласуването по пощата, което ще докара до необятна корупция и имитация, са погрешни и се основават на инспекция на обстоятелства, направена от подправените вести на CNN и The Washington Post. Twitter изцяло задушава свободата на словото и аз като президент няма да разреша това да се случи! ", написа американският президент... в Twitter.

.@Twitter is now interfering in the 2020 Presidential Election. They are saying my statement on Mail-In Ballots, which will lead to massive corruption and fraud, is incorrect, based on fact-checking by Fake News CNN and the Amazon Washington Post....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 26, 2020

....Twitter is completely stifling FREE SPEECH, and I, as President, will not allow it to happen!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 26, 2020
По-рано системата сложи предупредителна икона под известието му за фалшификации при гласоподаване по елементарна поща, приканвайки потребителите да се срещнат с обстоятелствата за гласоподаване по пощата. Тръмп непосредствено написа, че да ползваш пощата за гласоподаване значи пощенската кутия да бъде " ограбена " и вотът - подправен.

There is NO WAY (ZERO!) that Mail-In Ballots will be anything less than substantially fraudulent. Mail boxes will be robbed, ballots will be forgedeven illegally printed outfraudulently signed. The Governor of California is sending Ballots to millions of people, anyone.....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 26, 2020
Означението под поста на президента води до специфична страница в Twitter, която стартира с линк към публикация на Politico под заглавието " Тръмп насочва голословни изказвания, че гласуването по пощата води до подправяне на резултатите ".
Тръмп подлага на критика практиката за гласоподаване по пощата като мотив за това беше желанието на губернатора на Калифорния Гавин Нюзъм на идните общи избори през ноември да изпрати бюлетини на всички гласоподаватели в щата по пощата. Според Тръмп гласуването по пощата не е транспарантно и бюлетините могат да се фалшифицират. Републиканската партия даже заведе дело, оспорвайки този метод на гласоподаване, показва БГНЕС.
Междувременно консуматори оповестиха за срив на обществената мрежа Twitter в няколко страни. Това демонстрираха данни и от уеб страницата Downdetector, който следи работата на известните интернет уеб сайтове.
Най-много проблеми бяха отчени във Англия, Франция, Холандия, Съединени американски щати, Малайзия и Япония. Според сигналите съвсем половината - 49%, изпитвали проблеми с приложението за iPhone и iPad. Други 36% се оплакаха от неправилното действие на уеб страницата, а 13% срещнаха проблеми с приложението за Android.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР