Президентът на САЩ Доналд Тръмп обсъди днес по телефона с

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обсъди днес по телефона с
Коментари Харесай

Тръмп и Нетаняху са обсъдили по телефона действията на Иран в ядрената област

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разиска през днешния ден по телефона с израелския министър председател Бенямин Нетаняху дейностите на Иран в нуклеарната област, заяви представител Белият дом, представен от Ройтерс и АП.

"Двамата водачи разискаха съдействието сред Съединените щати и Израел в засиленото шерване на ползите в националната сигурност, в това число в напъните за разстройване на зловредните дейности в района ", сподели представителят Джъд Диър.

От канцеларията на Нетаняху споделиха, че в диалога е било коментирано предизвестието на Тръмп в "Туитър " от сряда, че ще затегне глобите против Техеран. "Премиерът изрази удовлетворение от желанията на президента за усилване на глобите против Иран ", се споделя в известието на офиса на Нетаняху.

По-рано тази седмица - малко откакто Техеран разгласи, че стартира да обогатява уран над лимита от нуклеарната договорка - Нетаняху насочи косвена опасност с увещание, че Иран е в обсега на въздушните удари на израелските Военновъздушни сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР