Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да намери алтернативен вариант

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да намери алтернативен вариант
Коментари Харесай

Забраниха на Тръмп да говори за състоянието на САЩ в Конгреса, той ще търси алтернатива

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание да откри различен вид за послание към нацията за обстановката в страната и за целите в активността на администрацията си, заяви самият той пред публицисти в Белия дом. Това стана откакто представителят на Камарата на представителите на Конгреса (от Демократическата партия) Нанси Пелоси отхвърли на Тръмп позволение да влезе в законодателния орган за годишното си послание " За положението на съюза ", съобщи БГНЕС. Речта трябваше да бъде произнесена на 29 януари.
" Ще намерим нещо като опция. Но ще приказваме по-късно. С решението си да анулира изказването ми, Нанси Пелоси даде да се разбере, че не желае да чува истината “, съобщи Тръмп. Той сподели, че дейностите на Конгреса са " голямо черно леке в историята на тази прелестна страна ".
Доналд Тръмп направи това изказване, откакто ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси разгласи, че няма да разреши на президента Тръмп да произнесе обичайна си тирада " За положението на Съюза ", до момента в който федералното държавно управление остава без бюджет.
По предписание, президентът на Съединени американски щати употребява годишното си обръщение, с цел да изложи своето виждане за обстановката в страната, да маркира целите на външната и вътрешната политика.
На 22 декември, 2018 година федералното държавно управление на Съединени американски щати спря работа поради липса на бюджетни средства. Републиканците и Демократите в Конгреса не съумяха да се договорят за параметрите му, защото президентът Тръмп желае в него да бъдат включени 5.7 милиарда $ за градеж на стена по границата с Мексико.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР