Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп ще подпише днес документ за налагане на мита върху вноса на стомана и алуминий

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила ще подпише през днешния ден документ за налагане на мита върху вноса на стомана и алуминий, съобщи Ройтерс, като се базира на добре информиран източник.

Той посочи, че церемонията е планувана за 15.30 ч. (22.30 ч. българско време). Мексико, Канада и други страни може да бъдат освободени от плануваните от президента Доналд Тръмп мита върху вноса на стомана и алуминий в Съединените щати, разгласи по-рано говорителката на Белия дом Сара Сандърс, представена от АП. Агенцията отбелязва, че един подобен ход е допустимо да смекчи удара на фона на заканите за ответни ограничения и мрачни стопански прогнози. Изключенията ще бъдат направени "случай по случай " и "страна по страна ", акцентира Сандърс.

Броени дни по-рано Белият дом бе споделил, че няма да има изключения, напомня АП. Ройтерс отбелязва, че в края на работния ден през вчерашния ден борсовите показатели и доларът са възстановили по-голямата част от своите загуби в сряда, откакто стана ясно, че Тръмп може да направи изключение от митата за основни сътрудници на Съединени американски щати като Мексико и Канада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР