Президентът на САЩ Джо Байдън на два пъти обърка Газа

...
Президентът на САЩ Джо Байдън на два пъти обърка Газа
Коментари Харесай

Байдън два пъти обърка Газа с Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън на два пъти обърка Газа с Украйна, като в същото време разгласи, че Съединени американски щати би трябвало да дават филантропична помощ на палестинците, видяха от Sky News.

Американският президент удостовери, че филантропична помощ ще бъде спусната от аероплан до Газа и съобщи, че Вашингтон упорства Израел да направи повече, с цел да помогне на гладните, разкъсвани от войни хора, като добави че животът на децата е в сериозна заплаха.

Но Байдън два пъти неправилно загатна за изпращането на помощ по въздуха, която е за Украйна - оставяйки чиновници на Белия дом да изяснят, че той в действителност приказва за Газа.

Байдън разкри развиването на обстановката по време на гостуването на италианския министър-председател Джорджа Мелони във Вашингтон, като предизвести, че " животът на децата е заплашен ".

" Помощта, която постъпва в Газа, не е задоволителна. Сега тя на никое място не е задоволителна. На карта са сложени почтени животи и животите на децата са на карта. Няма да стоим безучастни, до момента в който не получим повече помощ там. Трябва да вкараме стотици камиони, а освен няколко ", уточни той.

Байдън също по този начин изрази вяра, че ще бъде реализирано съглашение за преустановяване на огъня сред Израел и ХАМАС до началото на свещения за мюсюлманите месец Рамазан, който стартира на 10 март.

Той съобщи пред кореспонденти: " Все още работим интензивно по въпроса. Все още не сме постигнали това. "

Той уточни, че всички страни би трябвало да се спогодят за периодите, само че " те към момента са надалеч една от друга ".

Видеото е архивно: " Байдън изрази вяра за преустановяване на огъня сред Израел и „ Хамас ” до понеделник "

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР