Президентът на САЩ Джо Байдън е обсъдил Иран и Русия

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е обсъдил Иран и Русия
Коментари Харесай

Ключова среща в Белия дом за Русия и Иран

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е разискал Иран и Русия по време на среща с израелския президент Ицхак Херцог, оповестиха от Белия дом.

" Те се съветваха по основни въпроси от съвместен интерес, в това число засилената съгласуваност за попречване на придобиването на нуклеарно оръжие от Иран и възходящото партньорство на Иран с Русия в региона на защитата ", се споделя в изказването.

Отбелязва се, че Байдън е удостоверил " уговорката си за опазване на пътя към контрактувано решение на израелско-палестинския спор, учредено на съществуването на две страни ", както и за " гарантиране, че израелците и палестинците се радват на равни условия на независимост, разцвет и сигурност ".

" Президентът акцентира нуждата от спомагателни ограничения за възстановяване на сигурността и икономическата обстановка на Западния бряг и за попречване на терористични офанзиви ", обявиха от администрацията на президента на Съединени американски щати.
 Организация на обединените нации прикани Израел да приключи набезите в Дженин
Организация на обединените нации прикани Израел да приключи набезите в Дженин

Напрежение в Близкия изток

Лидерите разискаха и продължаващото съдействие в създаването на софтуерни решения за превъзмогване на общите световни провокации като изменението на климата, пандемиите и продоволствената неустановеност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР