Президентът на Сърбия Александър Вучич потвърди днес, че за контрабанда

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич потвърди днес, че за контрабанда
Коментари Харесай

Потвърдено от Вучич: Сърбия е задържала украински генерал с пари и изумруди

Президентът на Сърбия Александър Вучич удостовери през днешния ден, че за контрабанда на валута и скъпоценности е арестуван жител на Украйна, някогашният военачалник от Службата за сигурност на Украйна Андрей Наумов, заяви Танюг.

В отговор на въпрос  на публицист разполага ли с информация за арестувания на македонско-сръбската граница жител на Украйна, Вучич съобщи: " Вие имате поради господин Наумов? Аз имам такава информация ". Той обаче не сподели нищо повече за това.

По-рано бе обявено, че предходната седмица сръбски служители на реда са задържали жители на Украйна и Германия, които се пробвали да трансферират през македонско-сръбската граница скъпоценни камъни и валута.

В автомобила на задържаните били открити 607 хиляди евро, 124 хиляди $ и два изумруда. Парите били скрити в аптечката на колата, отделенията за отпадък, в детски играчки, в багажника.

Сръбските медии оповестиха, че става дума евентуално за някогашния шеф на Главното ръководство на вътрешна сигурност /СБУ/ Наумов.

По-рано президентът на Украйна Володимир Зеленски лиши от генералски звания Наумов и някогашния шеф на Управлението на СБУ в Херсонска област Сергей Криворучко. Зеленски назова генералите " антигерои ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР