Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че сега Крим и

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че сега Крим и
Коментари Харесай

Путин: Крим и Севастопол завинаги ще останат с Русия

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че в този момент Крим и Севастопол вечно ще останат с Русия, тъй като такава е суверенната, свободна и непреклонна воля на народа. Държавният глава направи това изявление в Севастопол край мемориала на жертвите от Гражданската война в Русия (1917-1922 година) и в Деня на националното единение, предава „ Российская газета “.

„ Имаше интервали, когато единството на народа беше подложено на най-тежките исторически тествания - това е революцията от 1917 година и новия заплашителен ужас, Гражданската война “, означи Владимир Путин. „ Кримската земя, напоена с кръвта на съветските бойци, пази паметта и болката от тези събития и ще бъде безконечен знак освен на нещастието на братоубийствения спор, само че и – най-важното – на последващото помиряване, триумфа на историческа истина и правдивост “, сподели той.

Мемориалният комплекс служи като знак, че Русия „ помни и обича всички синове и дъщери, правилни на нея, без значение от коя страна на барикадите са били в миналото “, продължи президентът. „ Нашата страна възвърна своето историческо единение. Тази жива, неразривна връзка можете да почувствате изключително остро, несъмнено, тук, в Севастопол, в Крим “, сподели той. „ Сега те са с Русия вечно, тъй като такава е суверенната, свободна и непоклатима воля на народа, на целия наш народ “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР