Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин с войнствена реч: Нищо няма да остане същото


Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През през днешния ден изнесе войнствена тирада на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург, в която съобщи, че съветската стопанска система е издържала на натиска на глобите, наложени от Запада след началото на интервенцията на Москва в Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6029
Путин упрекна Съединени американски щати, че се отнасят към други страни като към " колонии " и сподели, че мрачните прогнози за съветската стопанска система не са се сбъднали. В дългата си тирада, осъждаща Съединени американски щати и техните съдружници, Путин съобщи, че " нищо няма да остане същото в международната политика ".

По неговите думи санкционния " блицкриг " против Москва в никакъв случай не е имал късмет да реализира триумф. Путин добави, че Европейски Съюз може би ще изгуби над 400 милиарда $ вследствие на глобите, които съгласно него ще обиден тези, които са ги наложили. Руският президент също по този начин съобщи, че решението за започване на наричаната от Москва " специфична военна интервенция " в Украйна е било мъчно, само че належащо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР