Президентът на Русия Владимир Путин може следващия месец да обяви

...
Президентът на Русия Владимир Путин може следващия месец да обяви
Коментари Харесай

Важно решение на Путин! Ще се състезава ли пак за президент?

Президентът на Русия Владимир Путин може идващия месец да разгласи кандидатурата си за нов мандат на идните през март 2024 година избори за държавен глава. Това написа през днешния ден авторитетният в. " Комерсант " в обява под заглавието " Предизборна цивилизация ".

Стартът на неофициалната президентска акция е плануван за ноември – на откриването на интернационалното ревю " Русия ", декларират източници на изданието, близки до президентската администрация. Според един от вероятните сюжети Путин може обществено да разгласи издигането си за нов мандат точно на този конгрес – в границите на мероприятие, на което ще бъдат показани всички райони.
-->
Има и други разновидности, показва изданието.

Според източниците идеологическата рамка на акцията ще наподобява по следния метод – Русия е обособена цивилизация, за която са значими обичайните полезности, нападат я врагове, само че с помощта на консолидацията на обществото те няма да съумеят нищо да реализират.

Юридически акцията за вота ще стартира с назначението на изборите от Съвета на федерацията (горната камара на парламента), което би трябвало да стане в средата на декември, защото гласуването ще е на 17 март 2024 година Самият Путин към момента не е обявявал обществено присъединяване си в изборите.

Владимир Путин, който получи поста от Борис Елцин в края на 1999 година е към този момент най-дългогодишният съветски водач, като се изключи Йосиф Сталин, показва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР