Президентът на родната федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева,

...
Президентът на родната федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева,
Коментари Харесай

Илиана Раева: Най-много се зарадвах на смелостта на момичетата

Президентът на родната федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, поздрави девойките от ансамбъл-девойки за представянето им на европейското състезание във Варна. Вчера възпитаничките на Вяра Ваташка и Цветелина Найденова завоюваха три сребърни медала - в многобоя, на пет топки и на пет ленти.

Раева разяснява и представянето на Катрин Тасева и Боряна Калейн в квалификациите, като показа, че чака на следващия ден Калейн да покаже същинското си лице, откакто през днешния ден позволи някои грешки.

" Видях едни доста смели девойки от ансамбъл-девойки, преди всичко. Всички би трябвало да схванат, че този голям труд, който влагат девойките на тренировките, изисква изклюителна храброст на надпреварите. Аз видях тъкмо това - едни доста съсредоточени и уверени в силите си девойки. Изпълниха му душата. Бяха просто неповторими, изумителни. Най-много се зарадвах на тяхната храброст и централизация. ", сподели Раева.

" Моята оценка допускам ще се припокрие с тази на всички, които наблюдават нашия спорт - експерти, публицисти, съдии. Боряна можеше да започва малко по-добре, само че случва се. Не е ужасно, тъй като това въпреки всичко е подготовка. Трябва да влезем в първите 24. Катрин започва много решително, доста добре. Боряна чисто статистически влиза в надпреварите малко по-трудно. Мисля, че тя на следващия ден ще покаже същинската си същина. "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР