Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи разкри, че Килиан

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи разкри, че Килиан
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Мбапе щеше да получава повече пари в Реал

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи разкри, че Килиан Мбапе се е съгласил да остане в клуба против по-малко заплащане спрямо това, което би получавал в Реал (Мадрид).

" В Испания има един клуб, който може да дава доста повече от нас. Мога да потвърдя, че в Реал Килиан щеше да взима повече пари ", съобщи босът.

Конкретните параметри по новия договор на нападателя с французите не са ясни, само че в медиите се спрягат изключителни суми даже единствено като бонус.
 Мбапе изясни за какво е решил да остане в ПСЖ
Мбапе изясни за какво е решил да остане в ПСЖ

Нападателят персонално се обадил на Флорентино Перес

" Не ставаше дума за пари. Мбапе харесва нашия план ", горделив е Ал-Хелайфи.

Той добави, че при договарянията с Мбапе му е заречен привличането на нови футболисти.

Катарският предприемач отговори и на рецензиите на президента на Ла Лига Хавиер Тебас, който не одобри решението на Килиан Мбапе да не се реалокира в Мадрид. В Испания толкоз се ядосаха, че се заканиха да сезират УЕФА за това, че парижани не съблюдават разпоредбите на финансовия феърплей, надявайки се да им бъде наложено наказване.

" Мисля, че Тебас се опасява, че Лига 1 ще стане по-добра от испанската Ли Лига. Тя към този момент не е това, което беше преди три години. Уважаваме хората, само че ние просто успяхме да запазим най-хубавия футболист в света ", съобщи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР