Президентът на Косово Вьоса Османи заяви, че ще предприеме необходимите

...
Президентът на Косово Вьоса Османи заяви, че ще предприеме необходимите
Коментари Харесай

Османи: Ще вземем всички мерки за сигурност, за да защитим Косово

Президентът на Косово Вьоса Османи съобщи, че ще предприеме нужните ограничения за " опазване на суверенитета и териториалната целокупност на Косово, оповестява.

Говорейки за обстановката със сигурността в Косово, Османи съобщи, че е в всекидневен контакт с институциите за сигурност и интернационалните сътрудници, с цел да предприеме ограничения за отбрана на Косово.

„ Дадох всички тези оценки по време на отчета си и, несъмнено, съм в всекидневен контакт с институциите за сигурност и в това време с интернационалните сътрудници, с цел да предприемем ограничения за отбрана на Косово, нашата териториална целокупност и суверенитет. " Сърбия не мисли добре, не възнамерява добре и най-важното е, че сме подготвени за всеки сюжет ", сподели Османи.

 „ Нямаше анулация на срещата. Както оповестиха от моя кабинет, ставаше въпрос за протокола, за протокола и несъмнено, вратите на президентството са постоянно отворени, както и до момента, с цел да можем да приказваме с опозиционните партии и да вземем поради техните отзиви. Разбира се, когато желаят да се срещнем, с цел да хармонизираме позициите по тези тематики, които са значими за жителите и за бъдещето на нашата страна, аз съм подготвен като президент на страната “, сподели Османи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР