Президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович разказа в САЩ, че според

...
Президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович разказа в САЩ, че според
Коментари Харесай

Президентката на Хърватия разкри голяма футболна тайна, свързана с Путин и финала на Световното

Президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович описа в Съединени американски щати, че съгласно нея на финала на Световното по футбол президентът на Русия Владимир Путин е бил повече на страната на хърватите.

Мачът сред Хърватия и Франция на 15 юли приключи с успеха на френския тим. На церемонията по награждаване на спечелилите на стадиона под пороен дъжд тогава участваха водачите на Русия, Франция и Хърватия, написа Блиц.

" Сега приказваме неофициално, по тази причина и ще ви кажа, че след мача споделих на министъра на външните работи на Русия Лавров: " Струва ми се, че президентът Путин май беше повече на страната на хърватския тим ", разкрива детайлности Колинда Грабар-Китарович.

Тя прибавя, че съгласно нея не е имало значение за кого тъкмо е стискал палци съветския водач. " Това нямаше никакво значение, значимото е, че той беше доста добър, влезе в нашата и във френската съблекалня да поздрави спортистите ", добави хърватската президентка.

Тя разкрива, че тимът на страната към този момент се готви за победа на идващото Световно, което ще се организира в Катар през 2022 година.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР