Президентът на Хърватия и повечето министри приеха днес пред камерите

...
Президентът на Хърватия и повечето министри приеха днес пред камерите
Коментари Харесай

Ваксинираха президента на Хърватия и министри пред камери

Президентът на Хърватия и множеството министри одобриха през днешния ден пред камерите ваксина срещу, като част от акция да бъдат уверени съмняващите се да се имунизират, съобщи Агенция Франс Прес.
В страната до момента са към 20 000 души от популацията ѝ от 4,2 милиона. Имунизацията с имунизацията на „ Пфайзер “ и „ Бионтех “ стартира на 27 декември. Първите дози бяха сложени на хора в домове за възрастни и на медици на първа линия, като идващите са хората с хронични болести и над 65-годишните.
Близо половината от популацията – 44%, споделят, че не възнамеряват да се имунизират, сочи изследване на „ Ипсос “ от средата декември. Според него 46 на 100 желаят да се имунизират, а 10 на 100 се двоумят.
След кат обе имунизиран Миланович прикани всички, които желаят и изключително тези, които не желаят, да се имунизират. Той посочи, че е по-добре да се одобри имунизацията, в сравнение с човек да се разболее.
Президентът предизвести, че тези, които умишлено вземат решение да не се имунизират, поемат отговорност за своето здраве. Той сподели, че здравната система ще бъде облекчена, когато се васкинират всички, които са в максимален риск от заразяване.
 СЗО: Всички страни от Западните Балкани ще получат ваксини СЗО: Всички страни от Западните Балкани ще получат ваксини
Регионалният шеф на Световната здравна организация (СЗО) за Европа Ханс Клюге съобщи през днешния ден на постоянна конференция за ковид...
Направи всичко, което можеш, с цел да предотвратиш да се разболееш, сподели Миланович.
Освен Миланович пред камерите имунизацията одобри и началникът на Главния щаб на въоръжените сили на Хърватия Роберт Хран.
Днес се имунизираха и 10 члена на хърватското държавно управление, които до момента не са преболедували от Covid-19.
Премиерът и шестима министри, които изкараха заболяването, не бяха измежду тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР