Президентът на футболната федерация на Люксембург Пол Филип използва защитника

...
Президентът на футболната федерация на Люксембург Пол Филип използва защитника
Коментари Харесай

Президентът на люксембургската футболна федерация даде Махмутович за пример

Президентът на футболната федерация на Люксембург Пол Филип употребява бранителя на ЦСКА - Енес Махмутович като един от образците за развиването на спорта в страната.

Националният тим на Великото херцогство прави доста мощни европейски квалификации и след изиграването на 6 кръга е напълно в битката за присъединяване в Германия следващата година. Утре и в понеделник му предстоят основни конфликти с Исландия и Словакия по пътя към фантазията.

" Предстоят ни три дни, които могат да трансформират футбола в Люксембург вечно ", сподели Филип, който застана отпред на локалната федерация през 2004 година.

" Никога не съм си мислел, че ще стигнем дотук. Да сме толкоз близо. Но " човешкият материал " в този момент е по-висок от всеки път. Вижте отбраната от първия ни мач с Исландия - Антъни Морис от Роял Унион СЖ, Марвин Мартинс от Аустрия (Виена), Енес Махмутович от ЦСКА, Максим Шано от Аячо и Мика Пинто от Витес. Инвестициите, които направихме в юношеския футбол преди години, се изплащат по необикновен метод ", показа удовлестворението си 72-годишният началник.
 Дюкенс Назон: София към момента е алена!
Дюкенс Назон: София към момента е алена!

Нападателят с забавен пост в обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР