Президентът на Франция Еманюел Макрон намери сили да поздрави Аржентина

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон намери сили да поздрави Аржентина
Коментари Харесай

Еманюел Макрон: Футболистите ни накараха да се гордеем, поздравления за Аржентина

Президентът на Франция Еманюел Макрон откри сили да поздрави Аржентина макар мъчителната загуба във финала на Световното състезание по футбол в Катар.

" Петлите " изгубиха в разногласието за трофея след осъществяване на дузпи и по този метод не съумяха да защитят купата си от Мондиала в Русия преди четири години, само че все пак Макрон показа, че е горделив от представянето на своя отбор.

" На първо място сме доста тъжни, доста разочаровани. Футболистите ни накараха всички да се гордеем извънредно доста и всички ни накараха да треперим от неспокойствие ", показа френският Държавен глава, който взе присъединяване и в церемонията по награждаване след финала, където имаше опция да утеши френските национали.

" Браво на Аржентина, на аржентинските играчи и техния народ ", поздрави Макрон новия международен първенец в лицето на " гаучосите ".

Междувременно стана ясно още, че персонално президентът на Франция е помолил селекционера Дидие Дешан да остане на поста си: " Разбира се, помолих Дидие Дешан да продължи. Искам да остане. Казах му, че би трябвало да продължи! ", разкри Еманюел Макрон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР