Президентът на ФИФА Джани Инфантино обяви, че Русия е "напълно

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино обяви, че Русия е "напълно
Коментари Харесай

Инфантино: Русия е напълно готова за Световното първенство


Президентът на ФИФА Джани Инфантино разгласи, че Русия е "напълно готова" за семейството на Световното състезание по футбол това лято. Днес Инфантино се срещна с президента на Русия Владимир Путин в черноморския курорт Сочи и двамата разискаха заключителните елементи от подготовката на страната за Мондиал 2018.

Първото Световно състезание в източна Европа ще бъде и най-скъпото в историята, а с изключение на напрежението межди Русия и Запада, притеснителни за уредниците са проблемите с футболни хулигани и расистки викания по стадионите. Инфантино обаче изрази цялостна убеденост, че най-големият футболен конгрес ще протече изцяло безпрепятствено. "Вие работите, с цел да извършите това Световно състезание най-хубавото в историята. Анализите на всички специалисти на ФИФА са извънредно положителни. Това демонстрира, че Русия е изцяло подготвена да бъде хазаин на шампионата и на едно лято, изпълнено с празнуване в тази красива страна", обърна се Инфантино към Путин.

"Занимавам се с организацията на международни събития от 20 години и равнището на отдаденост и професионализъм, които демонстрирате при организацията на Световното състезание, е уникално", добави Инфантино.

Мондиал 2018 ще се организира от 15 юни до 16 юли в 11 града в Русия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР