Президентът на Ferrari и изпълнителен директор на Fiat-Chrysler Серджо Маркионе

...
Президентът на Ferrari и изпълнителен директор на Fiat-Chrysler Серджо Маркионе
Коментари Харесай

Ferrari все пак ще се похвалят с SUV

Президентът на Ferrari и изпълнителен шеф на Fiat-Chrysler Серджо Маркионе разкри публично, че в италианския екип се разисква план за основаването на SUV модел.

"Вероятно ще се осъществя, само че в стила на Ferrari ", разяснява Маркионе по време на конференция тази седмица. "Пазарът става все по-голям и ни приканва да се включим. Имаме доста клиенти, които с ненаситност биха си купили подобен вид автомобил с марката Ferrari ".

Темата към революционния за италианската компания модел стартира преди към месец, само че без публично удостоверение. Класът на SUV моделите към този момент прикани съвсем всяка автомобилна марка да си опитва шанса, а клиентите посрещат с възторг съвсем всеки опит.

За компания като Ferrari, която намира бъдещите притежатели на колите си, преди те да са приключени, евентуално този ход ще донесе още милиони в касата на Маранело. Разбира се, в случай че това в действителност стане в стила на Ferrari. Според Bloomberg и Reuters задачата на новия по-семеен модел е постигане на 10 000 годишни продажби.

Autoweek пък загатва, че бъдещият модел ще има много общи черти с Lamborghini Urus.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР