Президентът на Бреша Масимо Челино е категоричен, че сезонът в

...
Президентът на Бреша Масимо Челино е категоричен, че сезонът в
Коментари Харесай

Президентът на Бреша: Да дават титлата на Лацио и да се приключва, това е чумата

Президентът на Бреша Масимо Челино е безапелационен, че сезонът в Серия " А " би трябвало да бъде преустановен поради пандемията от ковид.

" Не бъдете глупави. Как бихме могли да подновим сезона? Мисля си за идващия подобен и единствено за това. Купата на Италия, Скудетото... в случай че Клаудио Лотито (президентът на Лацио - б.р.) толкоз желае купата, да я взима. Той е уверен, че тимът му е несломим, тъй че дано да го оставим да мисли по този начин. Как може да седим тук и да си приказваме за Серия " А ", щом чумата чука на вратата ни? Изобщо не ми пука за футбола сега. Животът е преди всичко, не може да играем още веднъж през този сезон. Някои хора не осъзнават какво се случва сега, като тези хора са по-лоши от самия вирус.

Brescia president Massimo Cellino says that people have to be realistic and understand that this Serie A season is over. He says that he is already thinking about next seasonhttps://t.co/K7WO3LEHCk
— Milan Eye (@MilanEye) March 22, 2020
Не имам вяра в чудеса, от дълго време е по този начин. Затова дано натиснем бутона за прекъсване. Не може да мислим по кое време ще подновим сезона, в случай че изобщо оцелеем. Бъдете реалисти, хора, това е чумата! Изиграхме две трети от сезона, последната липсва. Той завърши, тъй че който желае проклетото Скудето, да го взима. Не го споделям, тъй като сме последни. Ние сме на тази позиция, защото го заслужаваме. Аз съм първият, който го признава. Много е просто - отписахме една трета от сезона и по тази причина да орежем една трета от заплатите на играчите, една трета от теевизионните права и една трета от налозите. Това е най-лесният метод да се оправи всичко ", разяснява Челино пред " Кориере дело спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР