Президентът на БФС Борислав Михайлов се крие от народната любов

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов се крие от народната любов
Коментари Харесай

Заради протестите: Боби командва БФС от палат в Бояна


Президентът на БФС Борислав Михайлов се крие от националната обич в голям дворец в баровския столичен квартал Бояна. Шефът на футбола е вдигнал впечатляваща къща в полите на Витоша, видяха папарацте на " България Днес ".

 

 Входът за къщата на Боби в Бояна

Входът за къщата на Боби в Бояна

През последните месеци Боби рядко излиза от имението си поради все по-засилващите се митинги против неговото ръководство. Той управлява футбола най-вече отдалечено и не се вясва в централата на БФС, която в действителност се намира много покрай дома му.

 

 Палатът на Михайлов от птичи взор

Палатът на Михайлов от птичи взор

Пред постройката на БФС в Бояна продължава да има денонощен палатков лагер на почитатели, които желаят незабавна оставка на Боби. Заради това напредването на Михайлов до базата на футболния съюз е проблематично и той избира да си стои на несъмнено място у дома. Евентуална негова поява пред почитателите може да сътвори съществено напрежение и заплаха от физическа разпра с Боби. Кулминацията на митингите в цялата страна против шефа на БФС бе преди към две седмици, когато стотици почитатели блокираха Околовръстното шосе и хвърляха плодове и яйца по постройката на централата.

 

 Имотът се охранява от частна компания

Имотът се охранява от частна компания

Къщата на Боби в Бояна е опасана с дебела ограда и никой не може да види какво се случва вътре. Имотът на Михайлов е с величествен размер, като има голям двор със зеленина и дървета, за който се грижат особено наети експерти. Там Боби живее дружно със брачната половинка си Мария Петрова, с която са семейство от дълги години. За защитата на парцела се грижи частна компания, която държи натрапниците надалеч от нея.

 

 Боби се крие зад голяма ограда

Боби се крие зад голяма ограда

Освен това за спокойствието на фамилията на Боби се грижи голямо куче. То е от породата ваймаранер, чиято цена е към 2000 лв.. Това е немска порода, която преди време е пригодена за лов на наедрял дивеч - елени, глигани и даже мечки. Мъжките екземпляри доближават растеж до 70 см и тегло до 40 кг. В Съединени американски щати даже ги употребяват като полицейски кучета за залавяне на бандити. Използва се и като надзирател на дома, защото е с доста добре развита мускулатура и мнителен към непознати хора. Боби и Мария обожават кучето, което си има лично легло в голямата градина. " Този, който боготворя. Той пристигна в живота ми в тъкмо избран ден с причина. Сега го знам сигурно ", споделя Мария Петрова за четириногия си другар.

 

 Мария Петрова с обичаното куче

Мария Петрова с обичаното куче

Любопитното е, че палатът на Боби се намира много покрай къщата на Димитър Бербатов, която също се намира в Бояна. Двамата съперници за шефския пост в БФС са комшии, само че все пак не са се засичат в квартала. Протестите против Михайлов продължиха и през вчерашния ден, като почитатели на ЦСКА се събраха пред базата в Бояна, откъдето потеглиха с шествие към стадиона на " Славия " за полуфинала сред двата тима за Купата на България. А в цяла София бяха разлепени плакати " Търси се пийнал или изтрезнял " със фотографията на Боби.

 

 Борислав Михайлов към момента е началник на БФС

Борислав Михайлов към момента е началник на БФС

Президентът на БФС се е погрижил фамилията да е покрай него. С къща в Бояна разполага и неговият наследник Николай Михайлов, а неотдавна чисто ново имение в полите на Витоша стартира да подвига някогашният капитан на " Левски " Живко Миланов, който е женен за щерка му Бисера. През февруари зетят на Боби М. направи първа копка на обекта. Той вкара екскаватор на терена и алегорично разруши бутилка с шампанско в машината. Новата къща на Живко ще е финален вик на модата. Според плана, който самият той извади, постройката е ексцентрична и извънредно разчупена. На два етажа е и ще разполага с голям зелен двор. Очаква се до края на годината да завърши грубият градеж на зданието, след което семейство Миланови да го обзаведат по собствен личен усет.

Президентът на БФС има и несъмнено леговище за през лятото. Той разполага с баровска къща на брега на морето в Лозенец, откъдето се открива прелестна панорама. Тя е отдалечена от селото, като Боби се пече на частен плаж.

Правят нов конгрес във футбола



Българският футболен съюз ще организира конгрес на 20 май. Това стана ясно, откакто в Търговския указател на България е вписан, а настояването за привикване на общо заседание бе планувано още на 24 март. Днес съдът е отменил отхвърли за негово осъществяване и поканата за привикване на конгрес е оповестена в регистъра, която към този момент е в действие.

Така Михайлов е задължен да провежда конгрес, само че за момента в дневния ред се планува нов избор на президент. На идното общо заседание на 20 май ще бъдат гласувани стратегия за развиване и проектобюджетът на българския футбол за интервала 2022-2026, както и доклад на Изпълкома за предходния мандат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР