Президентът на БФС – Борислав Михайлов, обяви на конгреса на

...
Президентът на БФС – Борислав Михайлов, обяви на конгреса на
Коментари Харесай

Борислав Михайлов разкри основните точки в стратегията на БФС

Президентът на БФС – Борислав Михайлов, разгласи на конгреса на футболната ни централа главните точки в програмата си за идващите четири години. Михайлов хвърли светлина върху нещата, за които той и управлението на управническия орган ще работят.

„ Ще разработим подробен път на състезателя и ще създадем платформи за цифрова връзка, с цел да създадем най-хубави условия за свободен достъп до всеобщия футбол. Ще стартираме и стратегия за клубна категоризация на БФС, с която ще подтикваме клубовете да дават висококачествена организация за състезатели, треньори и доброволци “, стартира Михайлов.

„ Път на гения и националния тим – ще разработим и внедрим национална игрова философия и ще се фокусираме върху треньорското обучение, с цел да върнем тимовете на обичайна им висока позиция “.

„ Инфраструктура – ще влагаме в съществуващите обекти и ще работим за нови такива. Ще създадем народен указател и инфраструктурна карта за стабилно развиване на футбола “.

„ Женски футбол – задачата е футболът да се трансформира в екипен спорт №1 при дамите. Трябва да работим върху административен потенциал и треньорско обучение “.

„ С правенето на този документ, заявяваме желанието си да отговорим на високото равнище и условията на УЕФА. Ние сме един от първите участници във Футболни федерации на бъдещето. Убеден съм, че с усърдната ни работа, тези цели ще бъдат осъществени “, приключи Михайлов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР