Президентът на БФС - Борислав Михайлов, коментира жребия за Лигата

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов, коментира жребия за Лигата
Коментари Харесай

Михайлов: Виждам потенциал в талантливите ни национали, идва ред на резултатите

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, разяснява жребия за Лигата на нациите, който отреди България да бъде в една група със Северна Македония, Грузия и Гибралтар. Михайлов показа, че за него е значим капацитетът на националния ни тим и се надява да бъдат реализирани мечтаните резултати.

"По традиция избирам да не правя оценка жребии, защото силите в европейския футбол, изключително в сегашния миг, са изравнени и към всеки конкурент би трябвало да се подхожда с почитание и със съществено отношение.

Най-важното за мен е капацитетът, който виждам в надарения ни народен тим - по тази причина и имам вяра, че шампионатът Лига на нациите е идеалната платформа той да бъде осъществен.

В последната година задачата за подмладяване и създаване на ново ядро на отбора бе изпълнена. Сега обаче идва ред на най-важния приоритет за всички нас - резултатите.
Убеден съм, че треньорското управление и футболистите ще създадат всичко допустимо, с цел да завоюваме първото място в групата и откровено им искам триумф! ⚽️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР