Президентът на БФХГ Илиана Раева е доволна от представянето на

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева е доволна от представянето на
Коментари Харесай

Илиана Раева е на седмото небе след фамозния успех в Москва

Президентът на БФХГ Илиана Раева е удовлетворена от представянето на българските гимнастички на шампионата в съветската столица Москва.

Днес и завоюва злато на бухалки, сребро на лента и бронз на обръч и на топка на финалите на обособените уреди.

"Златен орден за Боряна Калейн на Гран При в Москва! Още един сребърен и два бронзови за нея! Общо 12 медала за българската художествена гимнастика този уикенд в Москва! Както споделиха съветските коментатори, това в действителност беше денят на Боряна Калейн! Нарекоха я бунтарка! Да! И това беше тъкмо казано! Радвам се, че големият труд, който влагаме, се увенча с доста добра игра и доста медали! Браво на всички! ", написа тя в профила си във Facebook.

Общо равносметката на България от шампионата е 12 медала - 1 златен, 4 сребърни и 7 бронзови.

Вчера ансамбълът на България за девойки завоюва три сребърни оценки в многобоя и на финалите на 5 топки и на 5 ленти, Ева Брезалиева взе бронз в многобоя и на финалите на топка и бухалки, а Стиляна Николова е трета на обръч и на лента на съпътстващия интернационален шампионат за дами.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР