Президентът на БФ Волейбол Любомир Ганев поздрави от Барселона националния

...
Президентът на БФ Волейбол Любомир Ганев поздрави от Барселона националния
Коментари Харесай

Любо Ганев поздрави девойките на България за класирането на Европейското

Президентът на БФ Волейбол Любомир Ганев поздрави от Барселона националния тим за дами под 17 години за класирането на Европейското състезание. Българките победиха два пъти с по 3:0 против Кипър и Словакия, а днешният мач с Германия не може да повлияе на крайното класиране.

Ганев гостува на своя огромен другар Христо Стоичков, който по същото време показа своята биография " Историята " в Барселона. През цялото време обаче президентът на федерацията гледаше и дуела със Словакия на своя телефон.

" Страхотни сте, девойки - възкликна Ганев и победоносно подвигна пестник след последната точка. - Българските тимове ще вземат участие на всички огромни шампионати през годината. Това е страховит триумф за нашите състезатели, за треньорите и за работата на всички във федерацията. Поздравления за девойките и наставника Владислав Тодоров. Виждаме, че пораства още едно мощно потомство, което имам вяра занапред ще стартира да ни радва. "

България излиза в последната си среща от квалификационна група А в неделя от 19:00 часа против Германия. Двубоят е в столичната зала " Христо Ботев ".
 ЦСКА изтърва финала след поврат
ЦСКА изтърва финала след поврат

Столичният отбор водеше с 2:0 победи в серията и по-късно пропусна да завоюва двата си домашен мача в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР