Президентът на Bellator Скот Кокър обяви, че дебютното шоу на

...
Президентът на Bellator Скот Кокър обяви, че дебютното шоу на
Коментари Харесай

Последния император оглавява дебютната галавечер на Bellator в Русия

Президентът на Bellator Скот Кокър разгласи, че дебютното шоу на неговата организация в Русия ще бъде отсрочено за идната година. В своите редици те имат именитият Фьодор Емеляненко, който ще получи достойнството на оглави галавечерта на Bellator в своята татковина. Това може да е неговата последна борба в славната му кариера.
View this post on Instagram
A post shared by Федор Емельяненко (@fedoremelianenkoofficial) on Jul 20, 2019 at 12:41pm PDT

Последния император е с връх 3-2 под банера на Bellator и всички негови срещи приключват с нокаут. 43-годишната легенда е с връх 39-6-1 в ММА и в последната си борба нокаутира Куинтън Джаксън в Япония в края на предходната година. Кокър възнамерявал дебютът в Русия да бъде през есента, само че пандемията на ковид промени проектите. Ето какво показа Кокър за това, което ще се случи:

" Ситуацията с ковид промени всички наши проекти. Боят на Фьодор Емеляненко ще бъде отсрочен. Искахме да го организираме през есента, само че в този момент графикът ни се измества от четири до пет месеца. Планът беше да дебютираме в Русия с шоу, водено от Фьодор, само че в този момент желая да се обърна към почитателите и да ги помоля да бъдат търпеливи. Ще се опитаме да организираме всичко до май следващата година. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР