Президентът на Беларус Александър Лукашенко инструктира да се мобилизират работници,

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко инструктира да се мобилизират работници,
Коментари Харесай

Лукашенко обяви срочна мобилизация в Беларус

Президентът на Беларус Александър Лукашенко инструктира да се активизират служащи, държавни чиновници, студенти за прибирането на реколтата.

Ръководителят на Беларус Александър Лукашенко даде инструкции всички да бъдат мобилизирани за прибиране на реколтата. Той акцентира, че страната би трябвало да прибере качествено и навременно картофите, цвеклото и царевицата.

„ Мобилизирайте всички “, сподели Лукашенко на срещата. - Мобилизирайте студенти, служащи, държавни чиновници, други хора, с цел да ни оказват помощ да приберем всичко. Можем да спечелим прилични пари, не в този момент, по този начин, някъде напролет.

Той посочи, че е належащо да се включат и учениците в прибирането на реколтата - пет до шест часа работа дневно ще бъде добра физическа подготовка за детето и това ще бъде наслада за родителите. По неговите думи, опитът от предходни години, когато младежите помагаха на земеделските предприятия при прибирането на реколтата, е позитивен, съдействал е за построяването на екип и ги е научил на работа.

Видеозапис от срещата беше оповестен на 3 октомври в един от беларуските телеграм канали.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР