Президентът на Барселона Жоан Лапорта излезе с официално обръщение, след

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта излезе с официално обръщение, след
Коментари Харесай

Лапорта с обръщение, след като и Реал Мадрид подкрепи другите срещу Барселона

Президентът на Барселона Жоан Лапорта излезе с публично послание, откакто през днешния ден стана ясно, че и Реал Мадрид се включва в процеса против каталунците във връзка обвиняванията, които испанската прокуратура им повдигна по случая с някогашния съдийски началник Хосе Мария Енрикес Негреира.

“Фенове на Барса, успокойте се. Невинни сме. Жертви сме на ужасяваща акция против нас, в която към този момент всички се включиха. Ние обаче не сме сюрпризирани и ще потвърдим невиността си, като на мнозина ще им се наложи да се поправят ”, се споделя в позицията на Лапорта, оповестена в профила му в “Туитър ”.

В петък прокуратурата повдигна три обвинявания против Барса: за продължителна корупция в региона на спорта по случая с Негреира; в неточно управление; във подправяне на търговски документи.
 Реал Мадрид разгласи, че се включва в процеса против Барселона Реал Мадрид разгласи, че се включва в процеса против Барселона
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР