Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се срещна с

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се срещна с
Коментари Харесай

Боби Михайлов пожела успех на юношеския национален отбор на Евро 2022

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се срещна с футболистите и треньорския щаб на юношеския народен тим на България до 17 години преди заминаването на отбора за финалите на Евро 2022 в Израел.

Точно след седмица – на 16 май, младите „ лъвчета “ започват присъединяване си с дуел против настоящия притежател на трофея Нидерландия, а по-късно им предстоят мачове против Франция и Полша.

Въпреки тежката група, Борислав Михайлов изрази убеденост, че момчетата на селекционера Йордан Петков ще показват почтено България на континенталния конгрес.

„ Искам да сте смели и да играете освободено. Съперниците са доста мощни, само че тъкмо това би трябвало да ви окуражи да покажете най-хубавото от себе си. Гордея се и имам вяра във вас! “, съобщи президентът на БФС.

По персонална самодейност на Борислав Михайлов футболистите и треньорите на България U17 получиха финансови тласъци за историческото си класиране за европейските финали.

Досега в тази възрастова категория „ лъвчетата “ имаха единствено едно присъединяване на континентални финали – през 2015 година, когато България бе хазаин на форума.

Мачовете на родните национали в Израел можете да гледате по Българска национална телевизия 3.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР