Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов не изключи

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов не изключи
Коментари Харесай

Борислав Михайлов допусна бойкот срещу председателя на Съдийската комисия Виктор Кашай

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов не изключи да има вътрешен протест против ръководителя на Съдийската комисия Виктор Кашай, написа СЕГА. Срещу унгареца се надигнаха настроения в последните седмици и няколко клуба, измежду които " ЦСКА-София " и " Ботев " (Пд), към този момент желаеха оставката му.

Всички гледате други шампионати, шампионати на УЕФА, Шампионска лига и така нататък Навсякъде има неточности. Футболният съюз е вложил над 2 милиона евро и в тази система, с цел да се подкрепя съдийството. Проблемът е, че е доста ново. Две години. Съдиите не са толкоз опитни. Някой бъркат. За мен - нецеленасочено. Така че просто приканвам към по-голямо самообладание. Защото ние сме вложили, плащаме непрестанно за развиването на тези съдии - курсове и така нататък Неслучайно сме създали контракт с доста прочут чужденец - тъкмо, с цел да не му се бърка никой в работата. Това пречи на някой, най-вероятно. Може да го бойкотират вътрешно... Не знам... Съдийството е една такава... комплицирана тематика ", съобщи Михайлов в Аксаково. Той бе там за откриването на нов миникомплекс от 3 стадиони с изкуствена трева. Инвестицията за комплекса е в размер на 700 000 лева без Данък добавена стойност, като финансирането е по програмата на ФИФА - Forward 2.0, извоювана от БФС.

 
Президентът на БФС обаче даде да се разбере, че все още не е удовлетворен от работата на Кашай и екипа му, само че не е снел доверието си от него, макар натиска за отстраняването му като началник на съдиите.

" Той (б.ред. - Виктор Кашай) има контракт да развива българското съдийство. Към момента не се реализира нужното, което аз и моите сътрудници от Изпълкома сме очаквали с неговото привличане. Но по тази причина приканвам за малко повече самообладание ", сподели още Михайлов.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР