Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира
Коментари Харесай

Илиана Раева: Стилияна Николова е недостижима

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разяснява представянето на гимнастичките в многобоя на Световната купа в Милано (Италия).

Стилияна Николова завоюва бронзов орден, а Боряна Калейн и ансамбълът за дами приключиха на четвърто място.

" Стилияна Николова играе ли, направи ли всичко... е недостижима. Тя е с най-голяма компликация! Паднаха й 3 точки на бухалки. Трудност, артистичност... всичко! Тя е УАУ! Още малко работа до Валенсия. Дария Варфоломеев заслужено е първенец. След Клуж споделих, че доста е напреднала. София Рафаели също е по-добре на това съревнование. Силен играч. Боряна Калейн не съумя да показа съчетанията си на тази купа. И на следващия ден е ден... тя има мощна и атрактивна стратегия. Приятна изненада е Дария Атаманов. Много огромен капацитет! Конкуренцията за златния орден във Валенсия ще бъде доста мощна и забавна ", написа Раева в обществените мрежи.

" Съдиите към момента не могат да се оправят с оценката за артистичност. Ако съумеят, ще създадат надпреварите доста атрактивни. Трудността е съвсем изравнена. Но оценката за артистичност може да направи чудеса в художествената гимнастика. Дано съдиите по-бързо се оправят с нея! ", добави президентът на БФХГ.

Финалите на обособените уреди в Милано са през днешния ден от 15.10 до 20.00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР