Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева
Коментари Харесай

Раева изригна в Бърно: Порязаха яко Воложанина

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева изригна против съдийството на Гран при шампионата в Бърно, Чехия във връзка оценките на националката Татяна Воложанина.
Третата ни по мощ прелест получи едвам 116,000 т. в многобоя и остана на крачка от подиума. Златния орден завоюва състезаващата се за Словения рускиня Екатерина Веденеева със 129,900 т., среброто остана за Лили Рамонаско (Франция)  със 117,600 т., а единствено с 50 хилядни пред българката, с бронз се окичи Мишел Сегал (Израел). 
" Непрофесионално и аморално е да даваш за неприятен образец артистичността на настоящ играч. Член от някогашния механически комитет направи това с Татяна Воложанина. Положихме големи старания в съставния елемент артистичност, само че комисията за артистичност на Гран при в Бърно отхвърля да види този положен труд. Оценката, която Таня получи преди минути, е безсрамие. Вярвам, че новият механически комитет към Световната централа (ФИГ) няма да разреши да се случва това. Браво, Таня ", съобщи Раева посредством профила на централата във фейсбук.
Воложанина изигра мощни композиции на обръч и топка и беше оценена надлежно с 30,850 и 30,750, като за артистичност получи по 7,400, само че позволи съществени неточности на бухалки, за което взе 25,850 т. На лента националката се събра и игра самоуверено, само че в самия завършек на осъществяването позволи нова неправилност и получи 28,550 т.
Все отново Воложанина се бори за медалите във финалите на три уреда - обръч и лента, където влезе с втори оценки, а на топка е с трети резултат. >  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР