Президентът на Българска федерация художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева разкри,

...
Президентът на Българска федерация художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева разкри,
Коментари Харесай

Илияна Раева: Подготвяме нови съчетания за Олимпиадата

Президентът на Българска федерация художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева разкри, че националките са в трескава подготовка за олимпийските игри в Париж следващата година и приготвят нови съчетания. " Подготвяме нови съчетания. Но също така работим и за психическата подготовка на състезателките, тъй като те са още деца. Не бягаме от тази компликациите, а се опитваме да ги усъвършенстваме ", сподели Раева в студиото на " Тази заран " по bTV.

Тя уточни, че има проблеми с материалната база, която била под всякаква рецензия. Затова се налагала грациите да вървят на лагери.

" Като президент на федерацията с всички министри съм работила без проблем. Пари да се прави спорт на високо равнище не се намират елементарно. Материалната база е под всякаква рецензия. Ходим на лагери, които министерството обезпечава. Още Бойко Борисов изиска да се провиснал пари да разтеглим залата на " Раковски ". Това беше преди шест години. Веднъж от изтощение се разплаках в кабинета на един министър. Сега се работи. Теренът е на Министерство на вътрешните работи и за първи път министър работи по този метод и се надявам да създадем тази зала. Момичетата заслужават ", добави Раева.

Президентът на БФХГ разяснява и проблемите във футболен клуб Левски като брачна половинка на мажоритарния притежател на " синия " клуб Наско Сираков. " Футболът не е сложна тематика в нашето семейство. Левски минава през извънредно тежък интервал, само че това е закономерно поради ръководството на клуба през последните 12 години. Левски и футболът са специфични за моето семейство. Постигнали сме най-големите си резултати в Левски. Наско е отдал живота си да избави клуба. Всяко едно велико дело, е придружено с компликации. Левски е доста специфична тематика - хубава, обичана тематика ", съобщи Раева.

" Наско ще се раздели с акциите, когато е сигурен и спокоен, че ще отиват на място, което е положително за Левски. Всичко, което е споделил до този миг, а той направи и доста тъкмо Коледно послание до левскарите, е истината и правилният път за клуба. Трябва да го пазят, тъй като той в действителност е доста специфичен за Левски ", добави президентът на федерацията по художествена гимнастика.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР