Президентът на Арда Петър Пешев хвърли светлина около раздялата между

...
Президентът на Арда Петър Пешев хвърли светлина около раздялата между
Коментари Харесай

В Арда няма да бързат с избора на нов треньор, но той ще бъде българин

Президентът на Арда Петър Пешев " хвърли светлина " към раздялата сред клуба и треньора Стамен Белчев. Силният човек в новака от efbet Лига разкри, че още в неделя е имало диалози за преустановяване на контракта с наставника, а кърджалии няма да бързат с намирането на негов заместител.

" На 99,9% новият ни треньор ще бъде българин. Всеки един експерт, който е на пазара е вероятен. Чух за Николай Киров и Томаш, само че не сме преговаряли с никого към този миг. Плюс за нас е, че няма мачове сега и имаме време да намерим точния треньор за Арда. Следващата седмица би трябвало да сме подготвени със заместника на Стамен Белчев. Към този миг нямам информация той да отива в ЦСКА. В диалозите ни не е споделял нещо такова като причина да напуща ", сподели Пешев пред Канал 3.
 Белия отхвърли пред Sportal.bg, че поема Арда
Президентът на Арда разкри още, че клуба се разделя само с Конър Рандал и Илиша Сам. Договорите на двамата изтичат и няма да бъдат възобновени.

" Не сме мислили да играем оставащите мачове единствено с българи. Целта ни остава да останем в Първа лига ", добави Пешев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР