Президентът много често казва неща, които не са верни. Това

...
Президентът много често казва неща, които не са верни. Това
Коментари Харесай

Денков: Президентът много често казва неща, които не са верни

Президентът доста постоянно споделя неща, които не са правилни. Това съобщи министър-председателят на Република България Николай Денков след церемонията по честването на Деня на независимостта в столицата, съобщи кореспондент на " Фокус "

Повод за острия коментар на премиера стана формалното послание на президента във връзка Деня на независимостта, в който той подлага на критика " опитите за подмяната на историята "  

" Напоследък президентът доста постоянно споделя неща, които просто не са правилни. Когато приказваш за изкривена история, доста постоянно неговите причини се базират на изкривената история, а не на същинската история на България. Не виждам смисъл да разясня повече ", съобщи той.

Темата за промяната на службите

" Това, което желая, е да послужвам на България и да оказа помощ България да се развива като естествена европейска страна. Всяко деяние, което правим, е подчинено на тази ясна цел. Самата полемика към службите се води в Народното събрание, както виждате, дори сега не показвам някакво съществено отношение. Дискусията би трябвало да бъде мощна експертна. Когато е подобаващ моментът, ще вземат нужните промени “, съобщи Денков.

По думите му в първични лист от предпочитани закони, които Денков и Габриел са заложили, службите не са били част от тях. 

" Нека да уточняваме по какъв начин стоят нещата – тези 20 закона, които поставихме в листата в договарянията в Народното събрание, службите не бяха част от тях ", сподели той.

Той счита, че разговорът за това би трябвало ли да бъдат реформирани и в случай че да, по какъв начин да се случи това, да се случва в Народното събрание: " Те бяха обсъждани. Знаем, че има уязвимост там. Ставало е дума за това неведнъж, само че както споделих, рази полемика би трябвало да продължи в Народно събрание с специалисти, които са работили в тях ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР