Президентът и мажоритарен собственик на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич,

...
Президентът и мажоритарен собственик на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич,
Коментари Харесай

На селския мегдан: Шефове на Ботев Пд се карат с фенове на отбора

Президентът и мажоритарен притежател на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич, влезе в остра полемика с един от почитателите на отбора. Тя се развихри в формалната страница на „ жълто-черните “ във Facebook и бе провокирана от коментар на фена. В нея се включи и изпълнителният шеф Герман Чистяков.

Публикуваме написаното от въпросния последовател без редакторска интервенция:

Един към този момент жертван сезон, само че значимото е Зингаревич да продължава с опитите си и превръщането на Ботев в една преносима сергия, предлагаща млади африкански футболисти на кг. Не се вижда от кое място ще пристигна оптимизмът, тъй като е очевадно, че този човек няма дълготрайна визия за клуба и тима. Понеже за Ботев актуалното състезание завърши, за идващото, в случай че продължава по същия метод, вероятностите са даже още по-тъжни, като е допустимо тимът да се бори свиреп да избегне изпадането. Не се вижда последователност към по-положителни неща. Това с този младок с боядисаната коса от Септември беше единствено прахуляк в очите на хората, тъй като той знае, че множеството почитатели желаят да виждат български футболисти. Мое мнение, несъмнено субективно, само че всеки си има право на мнение.

Ето и последвалия отговор на Зингаревич без редакторска интервенция:

Сериозен ли си? За какви опити приказваш? Само две години под моя благосъстоятелност! 2021 година – моят екип избавя клуба от изпадане и приключваме в топ 4 в първата част на надпреварата! 2022 приключваме на трето място за първи път от повече от 28 години!! Проявете малко почитание, хора!! 2023 преди малко стартира!

Аз заплащам всички сметки, работим интензивно, с цел да сме сигурни, че всички можем да се гордеем и всичко, което получавам, е тази корист от по този начин наречените почитатели! Може би е време да сме реалисти!? Всички желаеме да имаме сполучлива академия, която развива висок стандарт на играчи като Илиев, само че сега не е реалистично, само че да, това е нашата цел!

Създадохме тим „ B “, не е загадка за почитателите, които в действителност вървят на мачове, че предходната година най-хубавите играчи бяха: Чернев, Ннади, Акере, Уго, Траоре и Умех, а ние също подписахме със Стефан! Наистина се надявам, че през 2023 година други играчи в „ B “ тима ще покажат усъвършенстване и ще се причислят към тази група! Това са най-хубавите ни млади играчи сега! Но ние също имаме Колев и Миша! Това са футболисти, на които разчитаме да са бъдещето на Ботев!

Ето и коментара по тематиката на изпълнителния шеф Герман Чистяков:

Добър вечер, виждам да не се въвличам в полемиките на почитателите, само че тук ще ви разреша да се изкажете. Много комфортен метод е да намажете всичко с черна багра. Няма български футболисти – неприятно е, има – купуваме неверните, а купуваме единствено, с цел да се цакаме. Сериозен ли си? Акционер, клубът ще харчи средствата си за играча, единствено с цел да успокои някой в профил на екрана на компютъра?

Тоест, вие просто плюете върху работата на хората, които проучиха, правеха отчети, предвидиха интеграцията на играча, по-късно тези, които се занимаваха със договорката, които изготвяха контракти, работеха по медийната поддръжка на договорката?

С обявата си давате да се разбере, че Ботев е клуб, в който работят дилетанти, а не експерти, че всички са слепи, в това число и акционерът, и единствено вие поставяте точна диагноза, отваряйки очите на всички за истината. Но действителността е доста по-сложна. Да, клубът не претърпява най-хубавия интервал. Да, бяха взети неверни решения и кой не бърка, покажете ми?

Но въпросът не е да се избегнат грешките, това е невероятно. Въпросът е по какъв начин да реагираме на това и по какъв начин да поправяме обстановката. Ние знаем по какъв начин и всичко, което вършим за това. Всички в клуба желаят да видят Ботев сполучлив и мощен тъкмо толкоз, колкото и вие. Ние работим върху това.

За какво си толкоз корав? Това, с което съм склонен е, че е извънредно време ясно да формулираме каква е тактиката на клуба. И скоро ще стане. За да разберем и да проверим всички версии и хипотези, ни трябваше време. Не виждам кой какво развива от другите клубове. Откакто взехме академията и какъв брой средства харчим, в този момент в България няма никой.

И това несъмнено ще даде резултат, само че това не е наденица или пица, лишава време. Що се отнася до работата на други клубове, не виждам никакви систематични продажби на играчи за рационални пари и това несъмнено е наша задача и ще стигнем до това. А решението на подобен проблем е директно обвързвано с резултатите на тима, мъчно се продава добре, в случай че се бориш за оцеляване.

Последно, не разбирам, кой ти лишава правото на рецензии и мнения? Напротив, отделих поста ти и взех решение да го обсъдим, ослепителен образец, че безразличието е прелестно. Успех на всички ни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР