Президентът Доналд Тръмп посочва растящата престъпност и представя чисти статистически

...
Президентът Доналд Тръмп посочва растящата престъпност и представя чисти статистически
Коментари Харесай

САЩ: В дебатите за закона и реда данните могат да бъдат приспособявани към момента

Президентът Доналд Тръмп показва растящата престъпност и показва чисти статистически данни за предумишлените убийства и стрелбите като част от ударението върху " закона и реда ", което слага в своята акция и което е намек, че градовете са залети от принуждение, което единствено той може да спре.

В няколко града имаше тревожно внезапно нарастване на предумишлените убийства това лято, само че тези цифри са единствено дребна част от престъпността в Съединените щати, а неговата тактика показва по какъв начин данните могат елементарно да бъдат приспособявани все още.

На излъчена по малкия екран демонстрация за колебаещи се гласоподаватели в Пенсилвания Тръмп говореше във вторник в локално кметство по какъв начин съгласно него престъпността внезапно нараства в градовете след обхваналите цялата страна митинги против полицейската свирепост. Той се пробва да свърже насилието с митингите и се стреми да употребява насилието, с цел да уплаши белите гласоподаватели в предградията и да ги насърчи да поддържат акцията за неговото преизбиране.

" Погледнете Ню Йорк ", сподели Тръмп. " Градът беше безвреден, а след това внезапно се появява кмет, който стартира да редуцира полицейските сили, и престъпността нараства със 100 %, 150 %. Видях една форма на престъпност да се усилва с 300 %. "

Тръмп може би говореше за стрелбите. От началото на годината те са се нараснали с към 86 % в Ню Йорк, само че като цяло престъпността е намаляла с към 2 % и има близо 34 000 униформени служители на реда - съвсем толкоз, колкото през последните години. Предумишлените убийства са се нараснали с 35 %, само че е имало 305 непредумишлени убийства спрямо 226, което въпреки всичко е ниско равнище спрямо минали години.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР