Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

Президентът Тръмп нареди проверки на пристигащите в САЩ, след първия смъртен случай от коронавирус

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че пътуващите от страни с висок риск на ковид ще бъдат проверявани както на заминаващи, по този начин и на идващи в Съединени американски щати полети, откакто в Съединени американски щати беше доказан първият смъртен случай от вируса, а инфектираните в страната са 68, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Освен инспекцията на пасажери от високорискови страни преди качване в самолета, те ще бъдат проверявани и при кацане в Съединени американски щати ", заяви Тръмп в Туитър.

Тръмп след първия смъртен случай от COVID-19: Без суматоха

Вицепрезидентът Майк Пенс  Майк Пенс Майкъл Ричард "Майк " Пенс е актуалният вицепрезидент на Съединени американски щати и, който управлява дейностите на Белия дом в битката с ковид, съобщи, че американците би трябвало да са готови за още случаи на заразяване, само че увери, че "огромното болшинство " от инфектираните ще се възстановят.

Изложени на заплаха са най-вече хората, които преди заразяването са страдали от други здравословни проблеми, добави Пенс. "Могат да последват скръбни вести ", означи вицепрезидентът.

Съединени американски щати вкараха нови ограничавания за пасажери, които са посещавали Иран и предложиха да не се посещават мощно наранени от ковид региони на Италия и Южна Корея.

Запитан за какво Съединени американски щати не не разрешават влизане на пасажери от Италия и Южна Корея, Пенс отвърна, че епидемиите в тези страни "са изолирани в съответни региони ". Той заяви, че през вчерашния ден Държавният департамент е почнал диалози с представители на тези две страни да се ревизират пасажерите на полети за Съединени американски щати.

Коронавирусът взе жертва в Съединени американски щати

В момента в Съединени американски щати има 75 000 комплекта за диагностициране на ковид и този брой внезапно ще бъде повишен в околните седмици, съобщи министърът на опазването на здравето Алекс Азар. Азар добави, че инспекцията на хора със признаци за ковид към този момент се прави в основни градски региони, само че се надява тя да обхване цялата страна. Той сподели, че не е ясно до каква степен ще се разрасне епидемията в Съединени американски щати.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР