Президентът днес сподели истината за забавянето в доставката на Ф-16,

...
Президентът днес сподели истината за забавянето в доставката на Ф-16,
Коментари Харесай

Човек на президента за договора с Ф-16: Сега ще чакаме и ще си плащаме

Президентът през днешния ден показа истината за забавянето в доставката на Ф-16, че е на разположение действителна опция за загуба на качества. Попитан за периодите за доставка, президентът препрати публицистите към Борисов.

Клакьорите от ГЕРБ незабавно наскочиха на амбразурата с цел да бранят водача си и половинчатото им решение при подписване на контракт. Гаджев съобщи, че имало ясни периоди. Има, само че няма да се спазят и то не по наша виновност. Опитите за прекачване на виновността към служебното държавно управление са извънредно неуместни. Разбирам късата памет на господин Гаджев, по този начин му е преференциално, само че дано да показа при несъблюдение на клаузи по контракта за доставка на Ф-16, за кого има неустойки.

И не е правилно, че се знаело от лятото. Това, че господин Гаджев следи какво се случва по авиационните изложби е отлично, има още доста да учи. Само, че за нас е значимо да има черно на бяло. Сега ще чакаме и ще си плащаме. А дали Гаджев си спомни по какъв начин беше орязан контракта с високоточните оръжия, с ракетното въоръжение, с противокорабното въоръжение с цел да се влезе в обещаната от Борисов цена? Една година откакто стана ясно какъв контракт и с кого ще се подписва, ГЕРБ не си мръднаха пръста. Сега търсят оправдания в другите. Дали въпреки всичко прокуратурата ще се позаинтересува от сключилите контракта?

Димитър Стоянов - основен секретар на президента, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР