През януари националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с

...
През януари националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с
Коментари Харесай

България Еър“ с промоция на билети по линията София - Лондон

През януари националният транспортьор още веднъж прелестно изненадва всички пътешественици с нова промоция на самолетни билети по линията София - Лондон - София, които желаят да посетя зимните ни курорти или да прегледат забележителностите на английската столица.

В рамките на промоционалния интервал от 17 януари до 17 февруари 2024 година еднопосочен билет от София до Лондон в икономична класа може да бъде закупен на цени от 69 EUR, а полет от Лондон - София в същата класа коства единствено 89 GBP.

Промоционалните условия са годни за закупуване на самолетни билети с интервал на пътешестване до края на зимния сезон - 31 март.

Цените по директната линия до столицата на Обединеното кралство са с до 35% понижение от постоянните цени на самолетната компания за зимните месеци, а изискванията на промоцията предлага атрактивни спомагателни преимущества за пасажерите. В цената на самолетните билети в икономична класа са включени един брой ръчен багаж до 10 кг, дружно с дамска чанта/лаптоп, апетитен кетъринг на борда, както и безвъзмезден check-in.

Само в този момент " България Еър " предлага и безвъзмезден транспорт на ски или сноуборд съоръжение за билетите, закупени в границите на промоцията, като всеки пасажер има право на един комплект съоръжение за ски или сноуборд с общ размер до 280 см. (дължина + височина + широчина) и тегло до 23 кг. В цените на билетите също по този начин са включени и всички дължими горивни и летищни такси.

В момента е дейна и празничната промоция " Обичай и лети ", която дава доста благоприятни условия на пасажерите да изберат идващия си трогателен полет до известна европейска дестинация на изкушаващи цени.

Кампанията " Обичай и лети " продължава до 15 февруари, като предлага до 50% отстъпка на втори двупосочен самолетен билет по някоя от интернационалните директни линии на " България Еър " при пътешестване на двама пасажери. Условията също са годни за полети в икономична или бизнес класа за пътувания, почнали до 31 март 2024 година За повече вести, вести и настоящи промоции следете и мобилното приложение, както и обществените мрежи на националния транспортьор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР