През вчерашния състезателен ден на Откритото първенство на САЩ бяха

...
През вчерашния състезателен ден на Откритото първенство на САЩ бяха
Коментари Харесай

Програма за сряда: Нов епизод от съперничеството Алкарас - Синер, Тиафо среща Рубльов

През вчерашния спортен ден на Откритото състезание на Съединени американски щати бяха избрани първите двама полуфиналисти както при мъжете, по този начин и при дамите, а през днешния ден следва да бъдат запълнени и последните останали свободни места във етапа на четиримата най-хубави. 

В първия четвъртфинален дуел за деня един против различен ще се изправят международният №11 Андрей Рубльов, който трябваше да изиграе два петсетови мача дотук в шампионата, и героят на домакините Франсис Тиафо, спрял Рафаел Надал по пътя му към 23-ти трофей от Големия шлем. В последната среща от вечерната сесия на " Артър Аш " пък ще станем очевидци на петия епизод от съперничеството сред двама от най-ярките млади гении - Карлос Алкарас и Яник Синер. Това ще бъде втори конфликт посред им през последните два месеца, като във всеки от предходните дуели победител бе италианецът.

При дамите за място в полуфиналите ще спорят шестата в света Арина Сабаленка и някогашната финалистка в шампионата Каролина Плишкова, а съперничката на победителката от тази среща ще бъде избрана от мача, противопоставящ една против друга лидерката в международната класация Ига Швьонтек и локалната представителка Джесика Пегула.

Програмата за Ден 10 в Ню Йорк:

Стадион " Артър Аш " (начало 19:00 часа):

1. Каролина Плишкова - Арина Сабаленка

2. Андрей Рубльов - Франсис Тиафо

3. Ига Швьонтек - Джесика Пегула (не преди 02:00 часа)

4. Яник Синер - Карлос Алкарас

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР