През вчерашния ден Винъс Уилямс сътвори истински подвиг, след като

...
През вчерашния ден Винъс Уилямс сътвори истински подвиг, след като
Коментари Харесай

Най-голямата низост в живота ѝ: Неспортсменската проява на Джорджи срещу Винъс Уилямс

През вчерашния ден Винъс Уилямс сътвори същински героизъм, откакто на 43-годишна възраст реализира героичен триумф след повече от 3-часова борба против Камила Джорджи на шампионата в Бирмингам. Неостаряващата американка, която имаше едвам една победа в актива си за последните две години, сподели воля от друго измерение и се бореше за всеки сантиметър от корта, само че не това бе единствената тематика, провокирала необятни мнения след дуела.

Мнозина се концентрираха върху държанието на италианката в един съответен миг от края на първия сет, когато някогашната №1 се подхлъзна по средата на разиграването и се строполи на земята. Тогава Джорджи извърши форхенд в средата на полето, който в последна сметка се оказа печеливш удар, защото съперничката ѝ продължаваше да лежи на корта.

Веднага след това световната №48 стисна пестник и извика мощно " Да " макар случилото се с нейната съперничка. 13-кратната шампионка от Шлема бързо съумя да стъпи на краката си и да продължи срещата, само че неспортсменската реакция на италианката не бе подмината толкоз елементарно и поради нея Джорджи понесе съществени рецензии в обществените мрежи. 

" Камила Джоржди преди малко изкрещя мощно " Да ", откакто Винъс Уилямс се подхлъзна и извика от болежка. Що за държание! Искрено считам, че това е най-низкият миг в нейния живот! ", изрази възмущението си Рене Стъбс, която в предишното бе треньор на Серина Уилямс.

Venus Williams slips & falls against Camila Giorgi.

This could’ve been a lot worse. She’s already playing with an injured knee. Thankfully she’s okay
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР