През уикенда семейството и приятели на Емилиано Сала го придружиха

...
През уикенда семейството и приятели на Емилиано Сала го придружиха
Коментари Харесай

Тези снимки просълзиха футболния свят

През уикенда фамилията и другари на Емилиано Сала го придружиха в последния му земен път. Погребението на трагично починалия 28-годишен футболист бе в родния му град Прогресо.

Сред стотиците близки и съграждани на Сала бе и мениджърът на Кардиф Нийл Уорнък, написа Блиц.

Нала - кучето на играча, също си взе последно довиждане. В обществените мрежи се появиха фотоси на домашния любим на Емилиано, който чака пред постройката, в която е погребението.

Няколко дни преди да открият тялото на нападателя сестра му Ромина разгласява фотография на Нала, която гледа през прозореца. Посланието " И Нала те чака... " разчувства мнозина.



Емилиано Сала е бил доста непосредствен с кучето си. Според Daily Mirror Нала е била една от аргументите за връщането на футболиста в Нант след прехвърлянето в Кардиф. Сала е подготвял заминаването на кучето за Уелс.

Тялото на играча бе превозено в Аржентина в петък (15 февруари), седмица откакто бе намерено във водите на Ламанша. Нападателят почина, откакто самолетът, с който летеше към Кардиф, с цел да се причисли към локалния клуб, изчезна от радарите.

Операцията по откриването на машината и на следи от двамата пасажери продължи близо 2 седмици и благодарение на дарения от сътрудници на футболиста.

Тялото на водача Дейвид Ибътсън към момента е в неопределеност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 гарфилд (преди 2 минути) Рейтинг: 841 | Одобрение: 326 Да почива в мир. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР