През уикенда медиите разпространиха текст от писмо, което Меган Маркъл

...
През уикенда медиите разпространиха текст от писмо, което Меган Маркъл
Коментари Харесай

Джордж Клуни за Меган Маркъл: Престанете да я преследвате, всички помним как свършва това!

През уикенда медиите разпространиха текст от писмо, което Меган Маркъл е изпратила до татко си след сватбата ѝ с принц Уилям през май. Това озадачи и ядоса много от околните другари на херцогинята, а артистът Джордж Клуни също не остана безучастен пред това грозно нахлуване в персоналното пространство на бременната Меган.

По време на изявление Клуни показа своите визии по въпроса и намерено отбрани Меган. Джордж и брачната половинка му Амал са фамилни другари на Меган и Хари и участваха на сватбената им гала напролет на 2018-та.

Тези дни видях какво беше излязло по медиите за Меган и татко ѝ. Не стопират да я преследват и хулят. Тя е бременна в 7-мия месец жена, а не стопират да я преследват, хулят и задушават. Преследват по същия метод, по който следяха Даяна, а всички знаем по какъв начин приключи това.

 принц Хари и Меган Маркъл Getty

Никой няма право да чете и популяризира писмо сред щерка и нейния татко. Не мога да си показва какво изпитва сега, безусловно безконтролно е да се прави сходно нещо, коментарът му пристигна след въпрос дали знае нещо ново за кралското бебе и дали той ще бъде негов кръстник.

Още няколко от околните другари на херцогинята я опазиха от негативизма на пресата. Един от тях показа: " Мег постоянно е стояла безшумно и е устоявала на всички неистини, само че се тревожим по какъв начин това ще повлияе на бебето. Не е обикновено да причиняваш такива прочувствени контузии на някого, още повече, че сега тя е бременна. "

 Меган Маркъл Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР